auto belandt in het water bij veerpont wijhe

Bij de veerpont in Wijhe is zondagavond een auto in het water beland. De vrouw kon op tijd uit de auto worden gehaald. Omstanders melden tegenover RTV Oost dat de vrouw de aanwijzingen van het navigatiesysteem volgde, maar niet in de gaten had dat het pontje op dat moment aan de andere kant van de IJssel was. Ze reed toen het water in.

De kapitein van de pont zag het ongeluk gebeuren en is naar de kant van Wijhe gevaren. Hij heeft de bestuurster uit het water kunnen halen. Beiden zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar raakten niet gewond.

De veerdienst is gestremd. Rijkswaterstaat gaat op een later moment de auto uit het water halen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.