atc wijhe houdt stratentennistoernooi

Tennisvereniging ATC Wijhe houdt op zondag 15 maart voor de derde keer het Stratentennistoernooi van Wijhe. Buren, vriendenteams, familieteams en bedrijven kunnen zich nu aanmelden.

Het toernooi zal plaatsvinden op het tennispark van ATC Wijhe aan de Tuterie. Wendy Schuiling is secretaris van de vereniging en één van de organisatoren: ”We vinden dit toernooi een leuke manier om mensen kennis te laten maken met de tennissport. Door met een vriendenclub of een straat samen naar het tennispark te komen ontstaat er meteen een gezellige sfeer. Bovendien kun je dan tennissen met andere nieuwkomers en met meer ervaren spelers. Bij vorige edities van dit toernooi bleek dit een geslaagde opzet”.

Het tennispark in Wijhe heeft 4 tennisbanen, dus het aantal teams dat kan deelnemen is beperkt. “We denken aan maximaal 10 teams” aldus Ronald Jorna. “Elk team bestaat uit tenminste 4 personen, waarvan er maximaal 2 lid mogen zijn van de tennisclub. Het is niet belangrijk dat je al kunt tennissen, het is vooral een gezelligheidstoernooi”. Er worden alleen dubbelpartijen gespeeld, waarbij steeds een lid van de tennisclub samen speelt met een niet-lid. De minimum leeftijd om mee te doen is 16 jaar. Behalve straten of buurten mogen ook vriendenclubs en bedrijven inschrijven.

Wendy Schuiling: “Op deze manier hopen we natuurlijk als tennisvereniging mensen warm te maken voor de tennissport. Daarom hebben we na afloop van het toernooi een speciale actie voor geïnteresseerden: tien tennislessen en een jaar lang onbeperkt tennissen voor slechts 90 euro. De tennislessen worden verzorgd door onze nieuwe tennistrainers van ”.

Meer informatie over het stratentennistoernooi is te vinden op de website staging2.atcwijhe.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 maart via de website of per e-mail naar: stratentennistoernooi@atcwijhe.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per team.

Meer foto's