andermans veren live fotografie govert de roos

Andersmans veren live! presenteert ‘er is altijd een derde’ op zaterdag 20 februari in het Capellenborg Theater in Wijhe. Deze derde voorstelling is samengesteld door Kick van der Veer, presentator van het radio- en televisieprogramma Andermans Veren.

Het idee is; er is àltijd een derde. Behalve bij monogamie, licht aan of licht uit, een besmetting of niet, zwanger of niet zwanger. Het is wèl zo of juist niet. Voor de rest is er altijd een derde optie. Ook bij Andersmans Veren Live!; een derde programma! Dit succesvolle collectief ontving veel lof van de pers en publiek met hun eerdere programma’s ‘Kijk omhoog’ en ‘Voor de prijzen en de roem’.

In ‘Er is altijd een derde’ worden de juweeltjes van het Nederlandse theaterlied opgepoetst, waait er een frisse wind door de prachtigste melodieën en wordt het publiek verrast met een nieuwe kijk op oude hits. Het vijfkoppig theaterensemble Bas Marée, Dorien Haan, Jurrit de Bode, Johan Hoogeboom en Jelle Amersfoort brengt liedjes van onder andere Boudewijn de Groot, Herman van Veen, Ivo de Wijs, Ramses Shaffy, Liesbeth List en het Goede Doel weer naar het theater. Andermans Veren Live! bewijst dat ouderwets ensemble cabaret heel strak en eigentijds kan zijn.

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 20 februari om 20.15 uur in het Capellenborg in Wijhe. Kaarten kosten € 15,00 en zijn te koop via staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus.Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.