Home / archiefcentraal / alaaf akbar wagen ook aangepast door broekland

alaaf akbar wagen ook aangepast door broekland

De veelbesproken ‘Alaaf Akbar’-wagen van carnavalsvereniging De Masterberen uit Nieuw Heeten heeft ook aangepast door Broekland gereden. De wagen met de tekst ‘’Wij proberen het vluchtelingenprobleem te bestrijden voordat ze onze vrouwen berijden’ en een vlag met de tekst ‘Alaaf Akbar’ deed veel stof opwaaien. De jongens haalden er zelfs het landelijke nieuws mee. De organisatie van de optochten waar de jongens aan meededen vonden het prima dat ze meededen, maar wel met het tweede gedeelte van de tekst afgeplakt.

Aan de optocht in Broekland deden in totaal twintig wagens mee. Natuurlijk gingen de Dondermadeurs uit Broekland voorop, onderleiding van Prins Paul. De kinderen van de (onderbouw) basisschool stonden bij op de wagen. De andere kinderen liepen er achter. Aan de optocht deden wagens mee uit onder andere Wijhe, Boerhaar, Heeten en Nieuw Heeten.

Lees ook

GemeenteBelangen wil markt terug naar centrum

RAALTE – GemeenteBelangen wil graag dat de warenmarkt, al dan niet gedeeltelijk, terugkeert naar het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.