abba and twells vergiet in dorpshuis welsum

De bekende, Tsjechische band ‘ABBAcz’ komt op zondag 13 maart naar het dorpshuis in Welsum. Het is alweer drie jaar geleden dat de band uit Praag optrad in onze regio.

De afgelopen jaren heeft de achtkoppige band met heel veel succes opgetreden in diverse theaters en zalen in vele Europese landen. Het bijzondere aan ABBAcz is dat de band altijd 100% live optreedt en net zo klinkt als de legendarische ABBA uit Zweden van de jaren 70.
Het repertoire van de band bestaat uit alle grote hits van ABBA. Niet alleen aan de zang en de muziek is grote zorg besteed, maar ook aan de kleding en aan de choreografie. Het klinkt niet alleen fantastisch, maar het ziet er ook prachtig uit. Meer informatie vind je op staging2.abbacz.cz.

Kaarten kun je bestellen via staging2.welsumevent.nl, maar er zijn ook kaarten verkrijgbaar in het dorpshuis (gedurende de avonduren). De toegangskaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en aan de kassa 15 euro (mits niet uitverkocht).

De zaal is open om 13.00 uur en de optredens van Twells Vergiet en ABBAcz beginnen om 14.00 uur. De kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij:

Online via staging2.welsumevent.nl
Dorpshuis Welsum, Kerklaan 22, Welsum
Boekhandel Oonk, Stationsstraat 4, Twello
A. En G. de Groot Groentewinkel, Hoofdweg 56, Emst
Fam. de Weerd, Prins Hendrikstraat 6, Terwolde

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.