aan vrouwen geen gebrek op de boerhaar

Toneelgroep Boerhaar bestaat vijf jaar en dat moet gevierd worden. Het is dit jaar voor de vijfde keer dat de toneelgroep op de planken staat met een toneelvoorstelling. Het eerste lustrum is een feit. Al maanden wordt door de spelers druk gerepeteerd voor het toneelstuk ‘Aan vrouwen geen gebrek’.

Het stuk speelt zich af in een dorp waar het landbouwweekend wordt gehouden. In dit dorp woont de weduwe Ineke Wouters met haar vijf alleenstaande dochters. Ineke wil niets liever dan dat haar kroost eindelijk aan de man komt. Dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan want met iedere dochter is wel iets eigenaardigs aan de hand. Haar gebeden lijken verhoord te worden als Kees Koets voor het landbouwweekend met zijn drie boerenzoons in het pension De Rode Rammelaar van buurvrouw Nelleke komt logeren en al helemaal wanneer ze bij Ineke moeten overnachten. Na vele pogingen en met hulp en tips van de alternatieve genezeres Antonia, de postbode Henk Vuller en de mannenverslindster Nelleke komen een aantal dames daadwerkelijk aan de man. Hier gaan echter wel de nodige knotsgekke, dwaze scenes aan vooraf. Welke man met welke vrouw het huwelijk aangaat, blijft tot het eind onduidelijk. Ook voor de personages zelf. Aan vrouwen is er in ieder geval geen gebrek.

De voorstellingen worden gespeeld op vrijdagavond 18 maart, zaterdagavond 19 maart en zondagmiddag 20 maart in zaal Logtenberg op de Boerhaar. De verkoop van de kaarten vindt plaats op zaterdag 13 februari van 10.00 tot 12.00 uur bij Kluswijs Van Gurp op de Boerhaar. De kaarten kosten 6,50 euro per stuk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.