zaalvoetbaltweedaagse in broekland weer groot succes

Voor de vierde keer organiseerde De Voetbal Academie onder leiding van Daan Koerhuis de zaalvoetbaltweedaagse. Het maximaal aantal spelers van 32 kwam uit heel Salland. Er deden spelers mee uit Wijhe, Raalte, Wesepe, Olst, Nieuw-Heeten, Luttenberg en Broekland.

De dagen staan in het teken van voetbal en zijn erop gericht om spelers vaardiger te maken in de zaal. Door heel veel te oefenen doormiddel van wedstrijdvormpjes en uitdagingen zag je het niveau omhoog gaan. Aan het einde van de dag waren het de wedstrijden van het toernooi waar het allemaal om draaide. Die wilde je winnen want dan ging je er met de eer, een medaille en de titel winnaar zaalvoetbaltweedaagse 2015 vandoor. Heracles, dat het in de eredivisie al goed doet, liet ook in de zaal zien de sterkste van de vier Overijsselse voetbalclubs te zijn. GAE werd tweede gevolgd door Zwolle. Twente liet ook in de zaal zien dat het bij die club allemaal iets minder gaat en werd laatste.

Individuele prijzen
Dit jaar waren er ook twee individuele prijzen te winnen waar de spelers niet van op de hoogte waren. De actie van het toernooi werd gemaakt door Luuk Hulsman uit Luttenberg. Hij presteerde het om in de halve finale de hele zaal door te slalommen en de bal vanaf de achterlijn langs de keeper te krijgen. Een weergaloze goal en een mooie prijs voor Luuk. Ook was nieuw de ‘oog voor een ander trofee’. Jelle Stobbe heeft zich tijdens deze twee dagen van zijn beste kant laten zien, dit zowel binnen als buiten het veld. Hij liep als verliezend finalist dan ook als eerste richting de tegenstander om ze te feliciteren, ookal baalde hij natuurlijk net zo hard.

In de zomer organiseert De Voetbal Academie weer een voetbaldriedaagse. Dit jaar voor F- en E-spelers op 18, 19 en 20 juli en voor D- en C-spelers op 21, 22 en 23 juli. Inschrijven is nu weer mogelijk via staging2.devoetbalacademie.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.