winnaars decemberactie gastvrij wijhe uitgereikt

Naar aanleiding van de Decemberactie van Gastvrij Wijhe werden op donderdag 7 januari de eerste drie prijzen uitgereikt in het pand van Sportcentrum Leef te Wijhe door Tiny Bergevoet, voorzitter van Gastvrij Wijhe. 

De eerste prijs is uitgereikt aan mw. Pap uit Wijhe. Zij ontving een jaar lang onbeperkt sporten bij Sportcentrum Leef. De tweede en derde prijs zijn gewonnen door mw. Roetert- Steenbruggen en de familie Dijkslag, beiden uit Wijhe. Zij ontvingen een volle boodschappenmand. De andere 41 prijzen werden op vrijdag 8 januari uitgereikt aan de desbetreffende winnaars die uit Wijhe en omstreken komen.

Foto
Van Links naar rechts: Tiny Bergevoet (Voorzitter Gastvrij Wijhe) mw. Pap – Herbert Stoffels (Sportcentrum Leef) –  mw. Roetert-Steenbruggen (zittend op bankje) – Fam Dijkslag (Staand).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.