win samsung tablet op open dag technicampus

Sinds 2013 is de Technicampus aan de Schonenvaardersstraat 6 in Deventer hét kloppend hart voor de BBL opleidingen (Beroeps Begeleidende Leerweg) in de Metaal, Elektro- en Installatietechniek en Bouw in de regio Stedendriehoek en Salland. Vanaf september 2016 starten ook de opleidingen voor de Procestechniek.

“In onze werkplaatsen leiden ervaren instructeurs je op tot vakman/vakvrouw van de toekomst. Het is wel mooi meegenomen als je een beetje gevoel voor techniek hebt. Een BBL-leerling werkt over het algemeen drie of vier dagen bij een leerbedrijf. Dat is bijvoorbeeld bij een aannemer, of bij een installatie-, metaal- of procesbedrijf in de regio. De dagen die je op de Technicampus bent, leren we je de praktische vaardigheden en krijg je theorie in de vakrichting die je hebt gekozen. Je kunt rekenen op extra ondersteuning bij vakken die misschien wat meer moeite kosten. Een opleiding duurt, afhankelijk van je startniveau, twee tot vier jaar. Natuurlijk sluit je de opleiding af met een erkend diploma en zijn er alle mogelijkheden om verder te groeien.”

De Technicampus is kleinschalig. Op dit moment volgen ruim 150 leerlingen een opleiding maar de school streeft naar 300 leerlingen in de komende jaren. “Door de kleinschaligheid kunnen we iedereen de juiste aandacht geven. Wat maakt ons uniek? Het bedrijfsleven heeft grote invloed op de vakkennis die we overdragen. Hierdoor sluit de theorie en praktijk naadloos aan bij wat het bedrijfsleven vraagt. Dat maakt jou tot een goede en interessante werknemer voor de toekomst. De komende jaren ontstaan er tekorten in de technische beroepen. Met een diploma op zak heb je een prima positie op de arbeidsmarkt.”

Ben jij geïnteresseerd in een baan in de techniek? Wil je het vak echt leren? Heb je daarnaast de juiste drive en werkhouding, dan is de Technicampus de beste stap op weg naar een prachtige carrière. Meer informatie vind je op http://staging2.technicampus.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.