wijhe92 verliest met tien man van azc

De mannen van Peter Jansen staan met zes punten uit veertien wedstrijden op de laatste plaats in de Tweede Klasse. De vorige ontmoeting tussen beide teams eindigde in een 2-2 gelijkspel.

In de beginfase van de wedstrijd kreeg Wijhe’92 direct een klap te verwerken. Al na acht minuten brak AZC-speler Sean Galdermans de score open. Een twintigtal minuten later was er opnieuw reden tot juichen voor de meegereisde AZC supporters. Hoewel de grensrechter het doelpunt van de bezoekers afvlagde, keurde de arbiter de goal goed waardoor de Wijhenaren tegen een 0-2 achterstand aankeken.

Wijhe’92 beet na de tweede tegentreffer meer van zich af en kwam na een halfuur terug in de wedstrijd door een treffer van Paco Platenkamp. Dit doelpunt werd eveneens afgevlagd door de grensrechter, maar de scheidsrechter trok zich hier opnieuw niets van aan.

In de tweede helft deed Wijhe’92 niets onder voor AZC en kreeg het enkele goede mogelijkheden op de gelijkmaker. Het ontbrak de thuisploeg echter aan geluk en moest tot overmaat van ramp de wedstrijd ook nog eens met tien man uitspelen na een rode kaart voor Nick Dockman.

Vijf minuten voor het einde werd de wedstrijd beslist door een late treffer van de bezoekers. Door de verliespartij van zondagmiddag kunnen de Wijhenaren opnieuw geen punten bijschrijven.

Volgende week staat de wedstrijd tegen concurrent DSVD op het programma. De ploeg uit Deurningen staat met tien punten als voorlaatste op de ranglijst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.