wesepe verstevigt plek in middenmoot

Een 2-1 overwinning tegen koploper Victoria Boys heeft er voor gezorgd dat Wesepe zijn plek in de middenmoot van de klasse 5H heeft verstevigd. Jarno Rouweler had met 2 doelpunten een belangrijk aandeel hierin. Tijdens de rust gaf het scorebord nog 0-0 aan.

Trainer Bert van Losser van Wesepe complimenteerde zijn ploeg met het compacte spel. “In de tweede helft hebben we de kansen optimaal benut. Vooraf heb ik tegen het team gezegd dat als we een kans willen maken tegen koploper Victoria Boys moeten we 90 minuten compact spelen. Wonder boven wonder is dat gelukt. De eerste kans na rust was gelijk raak.” Op de vraag of de 2-1 winst terecht is, antwoord de trainer gevat: “Ik zeg altijd, als je met 2-1 wint is dat altijd terecht. Dan had de tegenstander er maar meer moeten maken.”

Volgens Van Losser moet deze wedstrijd vooral een eyeopener zijn voor zijn elftal. De trainer denkt dat wanneer zijn elftal het kan opbrengen om elke wedstrijd als een compact en geconcentreerd geheel de strijd aan kan gaan, er nog mooie dingen kunnen gebeuren. ”Bij de winterstop hadden we 16 punten, daar moeten in de tweede seizoenshelft minimaal 17 bij komen. Dan komen we op een mooi aantal”.

Door de overwinning stijgt Wesepe naar de zesde positie op de ranglijst. Het duurt nog even voordat Wesepe weer in actie komt, onder andere door een vrij carnavalsweekend. De volgende wedstrijd staat gepland op 21 februari. Dan komt Sportclub Deventer op bezoek. Laatstgenoemde club staat momenteel op de tiende plaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.