werkgroep raalte helpt met belastingaangifte

De werkgroep Raalte van de FNV Belastingservice verzorgt ook dit jaar weer haar leden bij het verzorgen van de belastingaangifte en het aanvragen en wijzigen van zorg- en huurtoeslagen. De leden van de FNV-vakbonden die gebruik wensen te maken van de bedoelde service dienen zich hiervoor aan te melden. 

Kom erachter welke kosten nog aftrekbaar zijn bij de belastingaangifte. Hierbij wordt de term specifieke zorgkosten gehanteerd. Dit gaat over kosten in verband met: genees- en heelkundige hulp, voorgeschreven medicijnen, hulpmiddelen (uitgezonderd brillen, contactlenzen e.d.), vervoer, dieetkosten, extra gezinshulp, extra kleding en beddengoed, reiskosten ziekenbezoek in verband met langdurige ziekte van de partner.

Declaratie
Je kan deze kosten alleen terugvragen als je deze niet vergoed hebt gekregen van een andere instantie, zoals de ziektekostenverzekeraar. Denk je in aanmerking te komen voor de bedoelde teruggaaf, maak dan gebruik van de hulp die door de FNV Belastingservice wordt geboden.

Ook als je van mening bent dat de bijdrage van de zorg- en huurtoeslagen dienen te worden gewijzigd, doordat je jaarlijks steeds een bedrag dient te terug te betalen dan kunt u gebruik maken van de hulp die wordt geboden door de FNV Belastingservice. 

Aanvragen
De leden die gebruik willen maken van het verzorgen van de belastingaangifte over 2015 en/of van het aanvragen en wijzigen van de toeslagen dienen zich hiervoor aan te melden. 

Je kan jezelf aanmelden via internet: staging2.afspraakmakenfnv.nl. Dan zoek je de provincie Overijssel op en hierna ‘Raalte’.Hierbij kun je zelf een keus maken op welk tijdstip je geholpen wenst te worden. Bij het aanmelden via internet dien je jouw ledenpas bij de hand te hebben voor het lidnummer.

Degene die niet over internet beschikken kunnen zich aanmelden op de volgende data: dinsdag 16 februari of donderdag 18 februari. Beide avonden vinden van 19.30 tot 21.00 uur plaats in het Annahuis aan de Plas 8. Op deze avond dien je wel je ledenpas van de FNV-vakbond mee te brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.