welkom bij aventus

Praktijk voorop
Bij Aventus leer je altijd voor een beroep of vak. Het onderwijs is beroepsgericht en praktijksituaties zijn de basis van elke opleiding. Je leert vooral door dingen te doen en te ervaren, ze mee te maken. Hierdoor leer je problemen op de werkvloer handig op te lossen. De theorie leer je toe te passen in de praktijk. Daarom wordt er intensief samengewerkt met bedrijven en instellingen uit de regio. En er is aandacht voor wat jou bijzonder maakt.

De school waar jij ’t maakt!
Aventus wil dat jij, als student van de school, maximaal kunt presteren. Dat je het beste in jezelf en ander(en) naar boven leert te halen. En ontdekken wat je nog meer kunt. Er wordt gezorgd voor een schoolomgeving waar de ontwikkeling en groei van jou centraal staat. Waar iedereen persoonlijke aandacht krijgt en verdient. Er wordt plezier gemaakt als het goed gaat en vieren successen. Gaat het even iets minder, dan kun je altijd bij iemand terecht. Zo wordt er met elkaar gewerkt aan jouw toekomst! Zodat jij straks helemaal klaar bent voor een leuke job op de arbeidsmarkt of een vervolgstudie in het hbo.

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze school? Je wordt graag gezien op een van de open dagen, op zaterdag 23 januari of 16 maart 2016. Meer info: staging2.aventus.nl of bel gratis 0800 – 444 5555.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.