welk bruidspaar wint de reischeque

In het afgelopen jaar heeft Salland Centraal tien getrouwde stellen geselecteerd voor ‘Bruidspaar van de Maand’. Deze koppels maken stuk voor stuk kans op de titel ‘Bruidspaar van het jaar 2015’ en kunnen daarmee zelfs een reischeque winnen.

Iedereen kan vanaf dinsdag 12 januari zijn of haar stem uitbrengen op één van de stellen. Dit doe je via staging2.jouwregiocentraal.nl/bruidspaar2015. Door op de ‘nee-button’ te klikken verschuift het balkje naar ‘ja’. Vervolgens kun je je stem bevestigen door op de ‘stemmen-button’ te klikken.

De meeste stemmen gelden. Stemmen is mogelijk tot en met 26 januari. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.