Home / archiefcentraal / welk bruidspaar wint de reischeque

welk bruidspaar wint de reischeque

In het afgelopen jaar heeft Salland Centraal tien getrouwde stellen geselecteerd voor ‘Bruidspaar van de Maand’. Deze koppels maken stuk voor stuk kans op de titel ‘Bruidspaar van het jaar 2015’ en kunnen daarmee zelfs een reischeque winnen.

Iedereen kan vanaf dinsdag 12 januari zijn of haar stem uitbrengen op één van de stellen. Dit doe je via www.jouwregiocentraal.nl/bruidspaar2015. Door op de ‘nee-button’ te klikken verschuift het balkje naar ‘ja’. Vervolgens kun je je stem bevestigen door op de ‘stemmen-button’ te klikken.

De meeste stemmen gelden. Stemmen is mogelijk tot en met 26 januari. 

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.