weg met die december calorieen in acht weken

Er start een nieuwe groep gezond afslanken op vrijdag 8 januari en dinsdag 12 januari. “Hier leer je alles en weet je wat voor jou gezonde voeding is, wat een gezond eetpatroon is, hoe je verantwoorde keuzes kunt maken, samen met anderen afslanken en aan je gezondheid werken. Bovendien maak je kennis met weekmenu’s met gezonde recepten”, aldus de enthousiaste Barbara Morrenhof.

“Tijdens elke bijeenkomst word je gemotiveerd en gestimuleerd door je mede-cursisten en de gewichtsconsulente. Dit is gezellig en helpt je om je doel te bereiken. Als basis geldt een gezond en prettig voedingspatroon die gebaseerd is op de Schijf van Vijf. Tijdens elke bijeenkomst wordt er een ander onderwerp besproken. Enkele van deze thema’s zijn: Schijf van vijf, water drinken is van levensbelang, moeilijke momenten de avonden, emotie eten, stress versus ontspanning, bewegen et cetera.

De cursus start op vrijdag 8 januari van 9.00 tot 10.00 uur of op dinsdag 12 januari van 19.00 tot 20.00 uur. De kosten bedragen per keer tien euro. De cursus is bij Vitalé, Zwolseweg 79 Heino. Voor meer informatie en/of opgave kunt bellen met telefoonnummer 0572-392118 of mailen via info@vitaleheino.nl. Voor overige informatie kun je ook terecht op staging2.vitaleheino.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.