weer uit kleedkamers gestolen tijdens sporten

Er is weer uit kleedkamers gestolen tijdens sporttrainingen, meldt de politie Raalte via Facebook. Deze week deden twee personen aangifte van diefstal. In het eerste geval ging het om een paar schoenen van een bekend merk. De tweede persoon is een mobiele telefoon afgenomen.

“Diefstal van mobieltjes, portemonnees, geld, schoenen, jassen, oortjes en noem maar op hebben we inmiddels voorbij zien komen. In principe kan elk voorwerp van waarde of iets dat nog bruikbaar is wordt zonder scrupules gestolen worden. Daarom nogmaals het advies: neem tijdens sport of training je waardevolle goederen mee de zaal in of het veld op”, aldus de politie.

“Het is toch jammer dat de tijdens het sporten opgedane hormonen als Serotonine, Endorfine, Dopamine en nog wat van die stofjes als sneeuw voor de zon verdwijnen bij het ontdekken van de diefstal.” 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.