weekend vol dressuurwedstrijden de luttenberg

Paardensportvereniging ‘De Heuvelruiters’ in Luttenberg houdt op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 januari weer een dressuurwedstrijd voor wedstrijdruiters van alle klassen in Manege ‘De Luttenberg’ aan de Looweg. De wedstrijd is tevens een kringkampioenschap voor Kring Salland.

Vrijdag 22 januari bijten de dressuurruiters in de klasse Z2 en ZZL het spits af. Rond 16.00 uur start de eerste combinatie. Zaterdag 23 januari worden vanaf 8.30 uur de klassen L2, M1, M2 en Z1 verreden en zondag volgen de klassen B en L1. Voor alle combinaties geldt, dat zij twee proeven kunnen rijden.

Nadat van iedere klasse de kringkampioen bekend is, wordt deze ook gehuldigd. Deze wedstrijd is ook een selectiewedstrijd voor de regiokampioenschappen indoor dressuur voor de klasse L1 t/m ZZL op 29 en 30 januari 2016 in Denekamp en voor de klasse B op 20 februari 2016 in Saasveld.

Voor verdere informatie en voor de deelnemerslijsten, zie staging2.startlijsten.nl. Ook publiek is (uiteraard gratis) van harte welkom. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.