Home / archiefcentraal / weekend vol dressuurwedstrijden de luttenberg

weekend vol dressuurwedstrijden de luttenberg

Paardensportvereniging ‘De Heuvelruiters’ in Luttenberg houdt op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 januari weer een dressuurwedstrijd voor wedstrijdruiters van alle klassen in Manege ‘De Luttenberg’ aan de Looweg. De wedstrijd is tevens een kringkampioenschap voor Kring Salland.

Vrijdag 22 januari bijten de dressuurruiters in de klasse Z2 en ZZL het spits af. Rond 16.00 uur start de eerste combinatie. Zaterdag 23 januari worden vanaf 8.30 uur de klassen L2, M1, M2 en Z1 verreden en zondag volgen de klassen B en L1. Voor alle combinaties geldt, dat zij twee proeven kunnen rijden.

Nadat van iedere klasse de kringkampioen bekend is, wordt deze ook gehuldigd. Deze wedstrijd is ook een selectiewedstrijd voor de regiokampioenschappen indoor dressuur voor de klasse L1 t/m ZZL op 29 en 30 januari 2016 in Denekamp en voor de klasse B op 20 februari 2016 in Saasveld.

Voor verdere informatie en voor de deelnemerslijsten, zie www.startlijsten.nl. Ook publiek is (uiteraard gratis) van harte welkom. 

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.