vvd teleurgesteld dit kost ons weer geld

De VVD-fractie in Raalte is teleurgesteld over de uitkomst in de zaak Haarman. “Maar dit was te verwachten, zeker gezien het vorige vonnis”, reageert kersverse fractievoorzitter Alexander Kreule in een korte, eerste reactie op het nieuws dat de gemeente de proceskosten in de zaak Haarman moet betalen. “Het is jammer dat dit ons nu weer geld kost.”

Wat er nu in politiek Raalte gaat gebeuren, is afwachten. “We willen nu eerst een reactie van het college, zelf het vonnis goed bestuderen en bespreken met deskundigen voordat we inhoudelijk op het vonnis en de uitkomst kunnen reageren.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.