Home / archiefcentraal / vvd betreurt vertrek ben nijboer

vvd betreurt vertrek ben nijboer

De VVD fractie betreurt dat Ben Nijboer besloten heeft om zijn lidmaatschap van de VVD op te zeggen en uit de fractie te stappen. “Ben heeft zich jaren ingezet voor de VVD Raalte en deze beslissing kwam voor ons dan ook als een onaangename verrassing”, laat de partij weten.

“Net als voorheen zal de VVD-fractie blijven inzetten om Raalte nog mooier en beter te maken en het realiseren ons verkiezingsprogramma. Over de nieuwe rolverdeling neemt de fractie zo spoedig mogelijk een beslissing.”

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.