Home / archiefcentraal / vv heino loopt weer de jaarlijkse veldloop

vv heino loopt weer de jaarlijkse veldloop

Zaterdag 9 januari vindt de jaarlijkse veldloop van vv Heino plaats. Er kan gelopen worden over 5 en 10 km; voor de jeugd staan de 1 en de 2,5 km op het programma. De wedstrijden tellen mee voor het klassement van het Sallands Cross Circuit. Speciaal voor de teams van vv Heino is de teamwedstrijd over 5 km weer in ere hersteld. Hierbij worden 6 snelste tijden per team opgeteld. Omdat het bestuur van vv Heino de leden wil aanmoedigen mee te lopen, doen zij ook als team mee.

Om 13.00 uur starten de lopers aan de 10 km; daarna starten achtereenvolgens de 1 km om 14.00 uur, de 2,5 km om 14.15 uur en de 5 km om 14.35 uur. Als afsluiting speelt het eerste elftal om 16.00 uur een oefenwedstrijd tegen Achilles ’12 uit Hengelo. Bij de 1 km voor de allerkleinsten lopen de spelers van het eerste mee als ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.vvheino.nl

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.