vrijwilligers gemeente raalte in het zonnetje gezet

Vrijwilligerspunt Raalte houdt dit jaar weer de ‘DankZij Vrijwilligersavond’ om dankbaarheid te tonen voor alle inzet van alle vrijwilligers in de gemeente Raalte. Zij worden daarom eens lekker in het zonnetje gezet. De avond vindt plaats op maandagavond 18 april van 19.30 tot 22.00 uur bij Landstede MBO. “Een maatschappij zonder vrijwilligers is ondenkbaar. Ook in de gemeente Raalte zijn er gelukkig heel veel sociaal en maatschappelijk betrokken mensen die zich inzetten als vrijwilliger.”

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om wederom een gevarieerd aanbod van educatieve en creatieve workshops voor jong en oud aan te kunnen bieden. Natuurlijk is er deze avond ook ruimte om gezellig bij te kletsen en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. 

De organisatie laat weten er wederom een leuke en gezellige avond van te maken. “Noteer het in de agenda en houdt deze avond vrij.” Nadere informatie over het aanbod van de workshops volgt. Vrijwilligerspunt Raalte is een onderdeel van Landstede Welzijn en werkt in opdracht van de gemeente Raalte.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.