voorverkoop the passion luttenberg bij alfring en verschoor

Kaartjes voor ‘The Passion’ Luttenberg, dat op 24 maart plaatsvindt, zijn voor tien euro in de voorverkoop verkrijgbaar bij ‘Coop Richard Alfring’ en ‘Verf en Behang Verschoor’. Er vinden twee voorstellingen plaats om 15.30 en om 19.30 uur.

Medewerking bij het evenement wordt verleend door onder meer alle koren, orkesten en acteurs uit Luttenberg. Als special guest is de ‘Zandtovenaar’ gestrikt. De leden van jeugdgroep ‘Aksie’ zijn de kruisdragers en ook DJ Melloww draagt een steetje in Sporthal De Achterberg. Aan de kassa kosten de kaartjes 12,50 euro. Kaarten zijn ook te bestellen via gaitlammers@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.