voorlopig geen oplaadpalen elektrische auto in alle kernen

Volgens D66-raadslid Peter Moorman is dit een gemiste kans. “De gemeente mag wel meer ambitie aan de dag leggen als het om duurzaamheid gaat. Dat betekent zelf initiatief nemen en niet afwachten wat de markt doet. Bij zonnepanelen heeft de overheid ook een actieve rol gehad in de startfase.”

Wethouder Niens: “Als maatschappelijke organisaties, bijvoorbeeld dorpshuusen, de gemeente benaderen om mee te werken aan de plaatsing van een oplaadpaal dan wil de gemeente hierin positief meedenken.”

Moorman denkt aan een vervolgactie om Dorpshuusen actief te ondersteunen bij dergelijke verzoeken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.