Home / archiefcentraal / voorjaarsconcert wijhe met licht klassiek repertoire

voorjaarsconcert wijhe met licht klassiek repertoire

De Gezamenlijke Ouderenbonden van Olst-Wijhe nodigen je uit voor een sprankelend voorjaarsconcert in de Grote Kerk in Wijhe. Op woensdag 10 februari treedt het Senioren Orkest Overijssel om 14.00 uur op onder begeleiding van dirigent Hennie Hobert. Het belooft een aantrekkelijk licht klassiek repertoire. Het programma wordt gepresenteerd door Jeanet Wilmink. De kerk is open om 13.30 uur. Het concert eindigt omstreeks 16.15 uur.

Leden van KBO Olst/Boskamp en Wijhe/Boerhaar kunnen in de laatste twee weken van januari gratis kaarten afhalen bij het secretariaat van hun bond. De leden van Anbo/Olst kunen dat doen bij Henk Greeven aan de Terpstrastraat 12 in Olst en leden van Anbo/Wijhe bij Carolien Floors aan de Kolkweiden 15 in Wijhe. Overige senioren kunnen, zo lang de voorraad strekt, vanaf 1 februari gratis kaarten afhalen bij de balie van de VVV in Olst (tussen 12.30 en 15.00 uur) en aan de balie van het Weijtendaal in Wijhe.

Zonder kaartjes geen toegang. Problemen met vervoer? Bel tijdig nummer 563600. Transport is tegen kleine vergoeding.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.