voor stamppot ga je naar buurthuis middel

In Buurthuis ’t Middelpunt in Middel vindt vrijdag 19 februari een stamppotbuffet plaats. Vanaf 17.00 tot 18.00 uur kun je aanschuiven en om 18.00 uur wordt het buffet geopend. Aansluitend is er koffie en de mogelijkheid om nog lang met elkaar na te kletsen. De kosten bedragen 5 euro per persoon en voor kinderen tot twaalf jaar 3,50 euro. Lekker mee-eten? Tot 12 februari heb je de mogelijkheid tot aanmelden via buurthuis@gmail.com of telefonisch via 06-19616013 (Jeanette Vos).

“Mede door deze activiteit willen we voor elkaar en met elkaar wat meer activiteiten in Buurthuis Middel organiseren en deze keer staat het stamppottenbuffet op de kaart. Alle inwoners uit Middel zijn van harte welkom en ook mensen van buiten willen we graag ontmoeten. Wil je ook een keer een activiteit organiseren in buurthuis ‘t Middelpunt met elkaar en voor elkaar, dan horen we het graag.”

Als je slecht ter been en toch graag aan wilt schuiven, laat het weten via bovenstaande contactgegevens. De organisatie regelt in dit geval vervoer. Hetzelfde geldt voor dieetwensen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.