Home / archiefcentraal / vierde werkgroep voor komst azc

vierde werkgroep voor komst azc

Er komt een vierde werkgroep voor de komst van het azc in Raalte. Een speciale groep gaat zich richten op de stimulering van de lokale economie. De extra werkgroep is een idee van Kring Raalter Werkgevers (KRW). De gemeente heeft besloten zich aan te sluiten bij het voorstel van de werkgevers. Binnenkort volgt een eerste overleg waar in ieder geval de KRW en het ROV bij betrokken worden.

De werkgroep komt bovenop de al eerder opgerichte werkgroepen voor de looproute, de inrichting en veiligheid en de Raalter samenleving. Onderwijshuisvesting is een specifiek onderwerp dat separaat met de schoolbesturen wordt besproken.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.