victor droste op terroristenlijst

Victor Droste uit Heeten is eind vorig jaar op de lijst van terroristen geplaatst. Dat betekent dat de jihadi, die in 2013 naar Syrië vertrok, geen toegang meer heeft tot zijn tegoeden en juridische documenten. Ook kan hij geen gebruik meer maken van diensten van financiële aard, zoals verzekerings- en bankdiensten.

De Sanctieregeling terrorisme 2007-II, die nu in werking treedt voor Droste, betekent ook dat het verboden is om hem financiële diensten en middelen ter beschikking te stellen.

Tegen het besluit om de 28-jarige Heetenaar op de lijst te zetten kan binnen zes weken na bekendmaking schriftelijk bezwaar worden aangetekend bij de Minister van Buitenlandse Zaken, Postbus 20061, 2500 EB Den Haag. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht zijn ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift berust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit te worden toegevoegd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.