verrassend nieuwjaarsconcert sallands vrouwenkoor

Het Sallands Vrouwenkoor heeft afgelopen zondagmiddag een nieuwjaarsconcert gegeven. In de Nicolaaskerk in Wijhe konden bezoekers volop genieten van zang, pianospel en panfluit in combinatie met gitaar.

Het koor heeft de muziekstukken ten gehore gebracht onder leiding van de enthousiaste dirigent Joan Jonkman. Zij wist op gedreven wijze een dynamisch geheel samen te stellen. Begeleidend pianist Marijn Siero wist iedereen te boeien met prachtig pianospel. Rachel Kieneker-Munneke heeft het koor bij enkele muziekstukken op panfluit ondersteund. Tijdens een intermezzo trad ze samen met Remco de Haan (gitaar) op.

“Al met al kunnen de dames terugkijken op een gevarieerd nieuwjaarsconcert. Er waren veel bezoekers op deze zonnige winterdag.”

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.