Home / archiefcentraal / veranderingen in de zorg in raalte

veranderingen in de zorg in raalte

Jeannet Kleine Schaars, S1 verpleegkundige bij de gemeente Raalte en Annet ter Braak, mantelzorgconsulent dementie bij Carinova Mantelzorg Ondersteuning, komen uitleg geven over de veranderingen in de zorg voor mensen met dementie en welke mogelijkheden er zijn in Raalte. Op dinsdag 2 februari wordt de voorlichtingsavond gehouden in het Anna Huis aan de Plas 8 in Raalte. Inloop is om 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. De avond duurt tot 21.30 uur, toegang is gratis en parkeren is mogelijk op de Herenhof. Aanmelden is niet nodig. Informatie kan ingewonnen worden bij Pauline Achtereekte via 0572-358283 of via p.achtereekte@carinova.nl

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.