valentijnontbijtjes met lef

Team Lef Raalte zorgt ervoor dat jij je Valentijn kunt verrassen met een (h)eerlijk ontbijtje. Team Lef neemt met Pinksteren voor de vijfde keer deel aan de Roparun en is daarom nu al bezig om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor goede doelen die de Roparun landelijk ondersteunt en de lokale boeren die Team Lef steunt. De opbrengst van de ontbijtjes draagt daar natuurlijk aan bij.

Team Lef heeft momenteel de actie ‘Valentijnontbijtjes’. De ontbijtjes worden op Valentijnsdag bij je thuis bezorgd en zijn te bestellen tot 11 februari. De kosten voor twee personen bedragen 27,50 euro, voor drie personen 35,00 euro en voor vier personen 42,50 euro. Voor elk persoon extra zijn de kosten 7,50 euro. Voor meer informatie of het doorgeven van de bestelling kan gemaild worden naar info@stichtinglefraalte.nl.

Roparun
De Roparun zet zich in voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen en weinig tot geen uitzicht hebben in hun ziekteproces. “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven“. Team Lef zet zich lokaal in voor gezinnen en wil graag verwendagen organiseren om zo even niet aan het ziek zijn te hoeven denken, want we kunnen niemand beter maken maar we kunnen er wel voor zorgen dat je je een beetje beter voelt.

Team Lef gaat dit jaar met twee teams van start vanuit Parijs en gaan vanuit daar in estafettevorm hardlopen naar Rotterdam.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.