vader en dochter piest nemen hema raalte over

Bert Piest neemt de Hema in Raalte over en zijn dochter Sanne Piest krijgt de dagelijkse leiding. Vader en dochter, die geen onbekenden zijn in HEMA-land, hebben het filiaal overgenomen van Dick Becht die met pensioen gaat. “Voor klanten en personeel van de winkel aan de grote markt verandert er niets: “We nemen alleen het stokje over”, vertelt Bert Piest.

Piest is sinds 1988 eigenaar van de HEMA in Wolvega en elf jaar later nam hij ook de HEMA in Joure over. Ook dochter Sanne werkt al een aantal jaar bij de HEMA. Zij heeft onder meer ervaring opgedaan in Sneek en Bolsward. In Raalte neemt zij, samen met de huidige leiding, de dagelijkse leiding over.

Voor klanten verandert er de komende tijd weinig. “Natuurlijk hebben we wel bepaalde ideeën, maar het HEMA-concern heeft sinds vorig jaar een andere directie en er zullen ongetwijfeld nieuwe wegen ingeslagen worden.”

Vanwege de overname zijn er de komende weken verschillende aanbiedingen, dus houd deze krant in de gaten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.