ut huus zoekt geluids en lichttechnicus

Ut Huus is op zoek naar een aantal vrijwilligers op het gebied van licht- en geluid in het Holstohus. Vrijwilligers die verstand of interesse hebben in de licht- en geluidstechniek en het leuk vinden om tijdens theater- of filmvoorstellingen of tijdens conferenties geluid, licht en eventueel beeld te verzorgen.

In sommige gevallen verzorgt de technicus alle werkzaamheden rondom een activiteit, in andere gevallen is er contact met de technici van de betreffende artiest. De activiteiten kunnen zowel overdag of ’s avonds plaatsvinden. In ieder geval ben je nauw betrokken bij de activiteit en krijg je daar zelf ook het nodige van mee. “We bieden een interne scholing om je wegwijs te maken in de apparatuur en een leuke informele werkomgeving.”

Daarnaast zoekt Ut Huus een coördinator voor de inzet van de technici. Hij of zij vormt de verbinding tussen de technici en de medewerkers van ut Huus en roostert de vrijwillige technici in. Affiniteit met licht- en geluid is gewenst. “We bieden een ontspannen werksfeer en een leuk team om in te werken.”

Geïnteresseerd? Kijk op staging2.vrijwilligactief.nl of neem contact op met ut Huus; Carla Leurink via 06-83229918 of c.leurink@uthuus.nl. Ut Huus voor welzijn, sport en cultuur is er voor iedereen in de gemeente Olst-Wijhe. We werken voor en vooral ook met bewoners. Wij werken samen met veel verenigingen en vrijwilligersorganisaties. Vrijwilligers zijn daarbij van grote waarde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.