tussenpersonen kiezen regiobank als beste geldverstrekker

RegioBank is door hypotheekadviseurs verkozen tot de beste geldverstrekker van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Nationale Hypotheekbond, dat onder 448 adviseurs werd verricht. Obvion (tweede) en Florius (derde) kwamen ook goed uit de bus. Directeur Hans van den Bor van RegioBank: “Dit laat zien dat adviseurs graag samenwerken met RegioBank. Samenwerken met RegioBank betekent ook dat adviseurs het prettig vinden om dichtbij de klant en in de buurt te zijn. En daarnaast belang hechten aan persoonlijk contact en advies.”

In het onderzoek werd gekeken naar verschillende tevredenheidsaspecten zoals responstijd van e-mails, het bieden van nazorg, klachtafhandeling, rente- en aflosfaciliteiten en duidelijkheid in communicatie.

Erwin Otten van Erwin Otten Advies uit Heino en Luttenberg: “Belangrijk voor de goede dienstverlening is dat je ook met geldverstrekkers in gesprek kan gaan. Bijvoorbeeld tijdens de aanvraag of acceptatietraject van een hypotheek. Dan is het prettig als de contacten goed zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.