toeters en bellen in boerhaar

Tijdens de uitvoering op zaterdag 23 januari om 20.00 uur kun je genieten van optredens van het orkest, de slagwerkgroep en de majorettes, maar natuurlijk ook van alle leerlingen. Zondagmiddag begint de uitvoering om 14.00 uur in Feest- en Sfeerlocatie Logtenberg Boerhaar. Entree bedraagt vijf euro en voor de jeugd tot twaalf jaar is toegang gratis. Donateurs hebben gratis toegang op vertoon van donateurskaart. 

“Showkorps Amicitia Boerhaar staat al vroeg op om aan een drukke muzikale werkdag te beginnen. Ze haasten naar het werk en belanden in de file, hoe kan het ook anders. Gaandeweg de dag raakt het showkorps verzeild in bijzondere situaties en maak je kennis met vele verschillende beroepen. Amicitia kan wel enthousiast publiek gebruiken om hen door deze werkdag heen te helpen. De muzikanten sluiten de drukke werkdag natuurlijk wel gezellig met elkaar af!”

Na de uitvoeringen kan er weer gestart worden met nieuwe opleidingen. Jong of oud met muzikale belangstelling is welkom. Amicitia nodigt belangstellenden uit om vrijblijvend te komen kijken of informatie op te vragen. Meer informatie over Showkorps Amicitia kun je vinden op de website: staging2.showkorpsamicitia.nl. Je mag ook bellen met het secretariaat 0570-521671.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.