tiener carnaval bij reimink lemelerveld

Dit jaar wordt er ook voor de basisschool jeugd weer een groot carnavalsfeest georganiseerd in de pub (bereikbaar via de achterzijde). Er zijn prijzen voor de best verklede jongen en meisje en er zijn alcoholvrije cocktails en leuke activiteiten zoals limbo dansen.

Het feest voor groep 6 t/m 8 zal om 19.00 uur losbarsten en duurt tot 21.30uur. Het geheel staat onder leiding van de jeugdprins/prinses. Ook de grote Prins met zijn Raad van Elf en de bloaskapel zullen de pub met een bezoek vereren. Het is natuurlijk de bedoeling dat je in een spectaculaire outfit verschijnt want er zullen foto’s en een after movie gemaakt worden.

Deze avond zal gedraaid worden door DJ Duo KrisKras. Ze zullen met de ene na de andere carnavals hit het feest echt tot een groots spektakel maken. Entree is €1,-

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.