Home / archiefcentraal / tiener carnaval bij reimink lemelerveld

tiener carnaval bij reimink lemelerveld

Dit jaar wordt er ook voor de basisschool jeugd weer een groot carnavalsfeest georganiseerd in de pub (bereikbaar via de achterzijde). Er zijn prijzen voor de best verklede jongen en meisje en er zijn alcoholvrije cocktails en leuke activiteiten zoals limbo dansen.

Het feest voor groep 6 t/m 8 zal om 19.00 uur losbarsten en duurt tot 21.30uur. Het geheel staat onder leiding van de jeugdprins/prinses. Ook de grote Prins met zijn Raad van Elf en de bloaskapel zullen de pub met een bezoek vereren. Het is natuurlijk de bedoeling dat je in een spectaculaire outfit verschijnt want er zullen foto’s en een after movie gemaakt worden.

Deze avond zal gedraaid worden door DJ Duo KrisKras. Ze zullen met de ene na de andere carnavals hit het feest echt tot een groots spektakel maken. Entree is €1,-

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.