terugkomdag zo werkt raalte

‘Zo werkt Raalte’ is een cursus die sinds oktober wordt gegeven op de avondschool. Anderstaligen kunnen zich hier oriënteren op werk en opleiding in Raalte. Voor cursisten, beroepsbeoefenaars en andere belangstellenden wordt op dinsdag 26 januari in een zaal van het Kulturhus een terugkomdag van de cursus georganiseerd. Er is een presentatie met foto’s te zien en deelnemers kunnen vertellen over hun ervaringen.

De terugkomdag vindt plaats in Zaal Wolken, Op1, Kulturhus om 11.30 tot 13.30 uur. 

Update
Wegens afmeldingen is de terugkomdag van Zo werkt Raalte omgezet in een gewone les voor de cursisten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.