terugkeer van oude bekenden tijdens bonte stoppers gala

Martin Dams stond al meerdere malen op het podium in Residentie Oortwijn. In 2012 was de laatste keer. Ook toen wist hij de zaal te enthousiasmeren met zijn Nederlandstalige muziek. ‘Bye Bye Belinda’, ‘Wedden dat’ en ‘Toen jij weg ging’ zijn allemaal regelrechte meezingers. Dat belooft wat op zaterdag 23 januari in Oortwijn.

Een mooie bijkomstigheid is dat Martin Dams nu te zien is in de landelijke reclamecampagne ‘Wie is de BOB?’. De Sökkestoppers wil als organisator van carnaval ook aandacht vragen voor rijden onder invloed.

Voor de mensen die nog geen keuze hebben gemaakt in carnavalskleding, hebben de Sökkestoppers goed nieuws. Tijdens het Bonte Stoppers Gala hoef je nog niet in carnavalstenue te verschijnen. Wanneer je een blik op het programma van deze gala-avond werpt, dan zie je al dat deze nokkie vol zit met entertainment.

Jubileum
De avond begint om 19.00 uur met het elfjarig jubileum van de carnavalsviering in de RK-kerk. Het betreft een oecumenische viering, waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd. Vanaf de RK-kerk hoeft dan slechts de Canadastraat te worden overgestoken om bij Oortwijn Heino naar binnen te lopen.

Vanaf 20.30 uur wordt een mooi programma geboden. De Sökkestoppers presenteren hun talentvolle dansgroepen en de Stopnoald’n maken de nieuwe Meesterburger bekend. Vervolgens trekt een scala aan lokale en regionale artiesten voorbij. B3 zoekt K3, De Gruspollen en Ken ik Oe gaan furore maken op het podium met hilarische acts. Martin Dams en DJ Team Het Einde vullen de rest van de avond in. Het Lemelerveldse dj-duo Pettrik Neppelenbroek en Niels Schrijver is inmiddels ook een oude bekende in de Residentie. Met hun humor en entertainment weten de heren de zaal op sleeptouw te nemen. Van foute muziek tot aan gevoelige meezingers; niks is te gek voor DJ Team het Einde. “Met zo’n programma ben je wel gek als je niet een bezoekje brengt aan het Bonte Stoppers Gala. Een mooiere start van carnaval onder leiding van Prins Marcel I kun je niet wensen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.