stukadoorsbedrijf holtmaat op rtl4 en rtl5

RTL Lifestyle Experience heeft onlangs opnames gemaakt bij Stukadoorsbedrijf Holtmaat in Luttenberg. Zondag 31 januari om 14.20 uur worden de beelden uitgezonden op RTL4 en zaterdag 6 februari om 15.10 uur op RTL5.

In september 1993 begon Gerard Holtmaat met Afbouwbedrijf Holtmaat Luttenberg BV. Recentelijk heeft hij het roer overgedragen aan zijn zoon Ron. Ron en zijn team gaan mee met de trends en ontwikkelingen van nieuwe producten en stuc-systemen. Door opleidingen en cursussen te volgen, blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor biedt Stukadoorsbedrijf Holtmaat een breed aan scala aan producten en afwerkingen. De klant heeft de mogelijkheid om in de showroom naar diverse afwerkingsproducten te kijken. “We willen de mensen laten zien dat er meer is dan alleen een wandje aansmeren.” Voor meer informatie kijk je op de website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.