stoppen met piekeren en geniet van het leven

Angela Akerboom verzorgt de Mindfulnesstraining ’Stilte en Beweging’ die start in april. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meditatie en yoga. Het meditatiegedeelte gaat over het bewustzijn en het yogagedeelte gaat over het bewustzijn van de signalen in je lichaam. “Werken aan meer balans in je leven, thuis en op je werk.”

“Door het leven in de hectiek van alle dag, zijn we steeds minder geneigd de signalen van het lichaam te herkennen. We stoppen er liever nog een aspirientje in, zodat we niet hoeven te voelen en gewoon door kunnen gaan. Cursisten zetten op deze manier een stap in de richting naar het verbeteren van de kwaliteit van hun leven. Leren te leven in het moment van nu, zodat je afstand kunt nemen van zorgen en irritaties. Als je gedachten tot rust kunnen komen, leidt dat tot meer ontspannen in het leven staan en je houdt energie over.
We oefenen door bewegen, meditatie en delen ervaringen met elkaar.” Angela benadrukt: “Laat ik niet vergeten te vertellen dat er veel plezier wordt gemaakt!”

“Wat levert de training op?”:                                    
Minder stress
Betere concentratie
Meer balans in je leven
Leven en werken met meer aandacht
Betere gezondheid

Angela
Angela heeft al vijftien jaar ervaring als docent Dru- Yoga en coach in sociale vaardigheden, weerbaarheid en concentratie. Haar behaalde diploma als NLP practitioner heeft haar geholpen de coaching heel praktisch en werkbaar te maken, door zaken te relateren aan het dagelijks leven in onze huidige maatschappij.

De start van de training is op 15 april aan de Boeierstraat 10 in Raalte. Het betreft acht vrijdagavonden van 18.45 tot 21.15 uur. Op vrijdagavond 18 maart is er een proeftraining. Graag vooraf aanmelden. Voor opgave en informatie kun je bellen naar 0572- 354894 of 0619874183 (na 17.00 uur), mailen naar dekker.akerboom@gmail.com en kijken op staging2.yoga-angela.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.