stefan ruiter maakt de koop van zonnepanelen supermakkelijk

Met CompareMySolar weet je binnen een paar klikken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, maar je weet ook meteen hoeveel panelen je nodig hebt met jouw energiegebruik. En nog mooier: je krijgt drie offertekeuzes om de panelen te laten plaatsen.

CompareMySolar is door Stefan Ruiter, geboren en getogen Mariënhemer en nu woonachtig in Deventer, opgericht. Het is een geheel digitaal systeem waarbij gebruiksgemak voorop staat. Stefan: “Je geeft je adres op en ziet je eigen huis vervolgens verschijnen op Google Maps. Daarop klik je een rechthoek aan op je eigen dak, waarmee we per direct kunnen berekenen hoeveel ruimte er is voor zonnepanelen, net als het rendement in verband met de ligging van dat dak ten opzichte van zon. Als je daarna ook nog je stroomverbruik invoert, kunnen we meteen meedenken in de hoeveel panelen die je nodig hebt.” Als je dan nog geïnteresseerd bent, ga je een gratis offertefase in. 

In heel Nederland heeft Ruiter contact met lokale installateurs. “Waar je ook woont, we hebben altijd een installateur op steenworp afstand van je huis. Maar we hebben ook een overzicht van landelijke installateurs. Je kunt dus kiezen. Als je kiest, dus als je aangeeft welke offertes je graag wil hebben, gaat CompareMySolar aan de slag. Je krijgt eerst een telefoontje van Stefan om de eventueel laatste vragen nog te beantwoorden, waarna hij de leverancier op de hoogte brengt die vervolgens de officiële offerte uit gaat brengen. De klant kan dan nog altijd ‘nee’ zeggen, maar ik heb hem dan al wel als een serieuze gegadigde gewogen. Deze goede voorbereiding bespaart de installateur veel tijd.”

Vanaf heden kun je de app van CompareMySolar vinden op een aantal banners op onze site.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.