Home / archiefcentraal / start vijfde editie sallands got talent

start vijfde editie sallands got talent

De inschrijving voor alweer de vijfde editie van de talentenjacht Salland’s Got Talent is maandag 4 januari van start gegaan. Sallandse talenten die zich inschrijven kunnen zaterdag 12 maart in de voorronde een plaats verdienen voor de finale op 23 april in het HOFtheater in Raalte.

De talentenjacht biedt aan iedere vorm van talent een podium. Van muzikaal talent tot acrobaten, dansgroepen, toneel en cabaretiers. Solo of in een groep, het maakt niet uit.  Talenten van jong en oud kunnen zich tot 12 februari aanmelden via www.hofinsalland.nl op de pagina Salland’s Got Talent.

Niet alle kunsten en talenten kunnen vertoond worden op een podium. HOFinSalland wil ook de talenten die geen podiumkunst beoefenen een kans bieden om zich tentoon te stellen. Schrijvers, schilders en andere talenten die zich willen laten zien kunnen zich ook aanmelden op de website.

De voorronde vindt plaats op zaterdag 12 maart om 20.15 uur in het HOFtheater en is voor iedereen gratis toegankelijk. 

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.