sponsor je vereniging door te feesten bij reimink

 

Zaal Restaurant Reimink in Heeten heeft haar succesvolle ‘Reiminkies’ weer in het leven geroepen om het verenigingsleven te steunen. Als je er een feest geeft bij Reimink in Heeten, dan krijg je namelijk 1 procent van het factuurbedrag terug in zogeheten ‘Reiminkies’.

‘Reiminkies’ is een speciaal in het leven geroepen valuta voor deze actie. Iedereen die bij Zaal Restaurant Reimink een feest of een ander evenement organiseert, ontvangt 1 procent van het factuurbedrag terug in Reiminkies. Deze Reiminkies mag je aan de penningmeester van je favoriete vereniging geven. Of dit de voetbalvereniging, handbalvereniging of muziekvereniging is, mag je helemaal zelf bepalen.

De Reiminkies van 2015 kunnen op 10 januari om 11.00 uur verzilverd worden bij Zaal Restaurant Reimink. Het totaal gespaarde bedrag wordt dan per vereniging uitgekeerd. Meer info of direct een feestje boeken, ga dan naar staging2.reiminkheeten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.