sleutelbos blijft in slot na inbraakpoging

De bewoners van een woning aan de BK-straat in Raalte deden dinsdagochtend een wel erg bijzondere ontdekking in hun deur van de serre. In het slot zat namelijk een sleutelbos die niet van hun was. Vermoedelijk is er geprobeerd in te breken in de woning.

Dit weekend werd er ook al geprobeerd in te breken in een andere woning aan de BK-straat. Toen vond de politie de volgende ochtend een mobiele telefoon en een aansteker.

De politie vermoedt dat het in beide gevallen gaat om roofgoed. Aan de sleutelbos zat namelijk ook een autosleutel. Ken jij deze sleutelbos en ken jij iemand van wie deze sleutelbos kan zijn? Neem dan contact op met de politie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.