slechte start tweede seizoenshelft voor heeten

Trainer Alex Booij van s.v. Heeten geeft aan de wedstrijd te zien als een echte 0-0 wedstrijd. Het verlies tegen de ploeg uit Warnsveld vindt hij dan ook niet verdiend. Booij: ‘Beide teams speelden redelijk. We creëerden weinig kansen en het bleef in evenwicht’. Dit bleek ook uit de ruststand van 0-0. Heeten wist aan het begin van de eerste helft een kans te creëren, maar niet te verzilveren.

Warnsveld had meer balbezit ten op zichtte van de ploeg uit Heeten. Verdedigend hield Heeten goed stand, gaven weinig weg en wisten goede aanvallen op te zetten.

Vlak na rust krijgt de ploeg van trainer Booij een vrije trap tegen. De paal redt een snelle achterstand in de tweede helft voor Heeten. Via de paal komt de bal wederom in het bezit van Warnsveldse Boys. Opnieuw krijgt de thuisploeg een vrije trap die er deze keer wel in gaat. In de 51e minuut staat het dan 1-0. Het wedstrijdbeeld veranderde weinig na de goal van Warnsveld. In het laatste kwartier zet Heeten alles op alles om nog een punt mee te kunnen nemen. De ploeg gaat één op één spelen en er ontstaan meer risico’s. Warnsveld weet in de 87e minuut vanuit een counter de 2-0 te scoren waardoor de wedstrijd is beslist.

Heeten staat momenteel op plaats elf in zondag Klasse 3B met twaalf punten uit veertien wedstrijden. Volgende week ontvangt de ploeg uit Heeten de nummer vier van de competitie Robur et Velocitas uit Apeldoorn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.