slagwerk in het holstohus

Slagwerkgroep van de Olster Harmonie viert haar zestigjarig jubileum met een concert in het Holstohus, zaterdag 12 maart. Tijdens dit concert staat er ook een reünie op het programma met leden van de slagwerkgroep en de vroegere drumband. Hiervoor nodigt de muziekvereniging alle oud-leden uit om zich hiervoor te melden via een mail naar olsterharmonie@gmail.com.

“Behalve het weer bespelen van een slagwerkinstrument, is vooral het ophalen van herinneringen de aanleiding om er bij aanwezig te zijn”, aldus de muziekvereniging. “We zouden het zeer op prijs stellen als je aan deze oproep aandacht zou willen besteden. Voor meer informatie en/of vragen kun je contact telefonisch opnemen met 06-509 66 298.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.