schudden in het hoftheater

Tussen 21 en 24 januari staan er maar liefst vier voorstellingen in het HOFtheater: De ‘vriendinnen-comedy’ Opvliegers!, het cabaret duo Schudden met de voorstelling Henk, Rapalje verzorgt een Keltische folk avond en Maurice Hermans sluit het weekend af met een hommage aan zijn van vader Toon.    

Opvliegers
Donderdagavond 21 januari is het Ladies Night in het HOFtheater. De muziektheater voorstelling Opvliegers staat op de planken. Het is een comedy voor alle vrouwen die tegen de overgang aanhikken, erin zitten of het achter de rug hebben. Opvliegers, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid, mood-swings: ze komen allemaal voorbij in de vorm van herkenbare verhalen, bizarre sketches en swingende songs.

Voorafgaand aan de voorstelling, van 19.00 tot 20.15 uur, zijn er diverse ondernemers uit Raalte en omstreken aanwezig in de foyer van het HOFtheater. Bezoekers kunnen onder andere hun voeten laten masseren door Carolien Honshorst en Agnes Reimink, wat lekkers scoren bij de Zuivelhoeve en de sieraden van Edelsmid Silvia bewonderen en kopen.

De voorstelling Opvliegers! is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen.

Schudden – Henk
Het cabaret duo Schudden presenteert vrijdagavond 22 januari hun programma Henk. De voorstelling gaat over Henk. Hij gaat elke dag plichtsgetrouw naar zijn werk, nadat hij plichtsgetrouw de klaagzang van zijn buurman heeft aangehoord en samen met zijn Els zijn bed heeft opgemaakt. Zijn leven kent vele rustige dagen, maar ook vele onrustige nachten. Zijn nachtmerries en angsten sluipen zijn alledaagsheid binnen. Zijn verlangens dringen zich aan hem op. Waar komen ze vandaan? En belangrijker: waar brengen ze hem?

In dit tiende programma fileert Schudden het leven van Henk op filmische wijze. Een bijzonder mooie, ontroerende en grappige voorstelling die onder de huid gaat zitten; uiteindelijk zijn we allemaal een beetje Henk. Voor de mensen die Henk heten, heeft het HOFtheater een speciale actie: zij krijgen gratis toegang. Reguliere kaarten kosten 21 euro per stuk.

Rapalje – Celtic Folk Night
Zo’n tweeduizend jaar geleden werden de Kelten uit Europa gedreven, maar niet alle Kelten. De jongens van Rapalje blijven dapper weerstand bieden aan de toestroom van nieuwerwetse pop en rock. Gewapend met instrumenten en hun stem vond Rapalje hun plek in de wereld van de moderne muziek. Zaterdagavond 23 januari gaan zij op strooptocht in Raalte.

Kaarthouders kunnen voor de voorstelling gebruik maken van het theatermenu bij Taveerne Tivoli in Raalte. Zij betalen voor een drie-gangen-menu 24,50 euro. Toegangskaarten voor de voorstelling kosten 19 euro.

Maurice Hermans – Zo’n Toon
In het programma ‘Zo’n Toon’ presenteert Maurice Hermans een muzikale hommage aan zijn vader Toon. Hij verzorgt een heerlijke zondagmiddag met liedjes en verhalen over Toon Hermans. Samen met live band en twee zangeressen wordt het publiek meegenomen achter de coulissen van het leven van Toon. Men kan mee zingen met bekende hits én genieten van minder bekende liedjes. De voorstelling begint om 15.00 uur en de entree bedraagt 22,50 euro.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via ww.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Noot voor de redactie
Meer informatie bij Mirella Jellema (marketing & communicatie HOFinSalland),
0572-361361 / 06 23 19 54 67, mirella.jellema@hofinsalland.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.