sallandse topacts in black and white cafe

Niemand minder dan Tricklebolt uit Lemele en Rosalie Meijer uit Raalte treden op 24 januari op tijdens het Black and White Café in De Leeren Lampe in Raalte.

Tricklebolt brengt 70’s HammondRock en komt uit Salland. Stevige gitaren, pompende bas, rauwe stem en een gillende Hammond. Bastian Pen (gitaar, zang), Tim Kampman (sologitaar), Roy Scholten (toetsen), Daan Pen (basgitaar) en David van Keulen (drums) vormen de band en zijn al jaren bekend in de regio. Zo wonnen ze De Wraak van Salland en stonden ze onder andere op Stöppelhaene en Douwpop.

Rosalie Meijer is een singer-songwriter uit Raalte met een echte popsound die hard aan de weg timmert.. Vrolijke uptempo nummers worden afgewisseld met gevoelige liedjes met een boodschap. Op dit moment zit Rosalie op de ArtEZ popacademie in Enschede. Donderdag staat ze ook nog eens op het podium op Eurosonic Noorderslag.

Black and White Café
Black and White Café is een interessante plek voor zowel muziekliefhebbers als muzikanten. In de eerste plaats is Black and White Café een geweldige gelegenheid om op de zondagmiddag te genieten van livemuziek. Dus in plaats van hangen voor de buis, een gezellige zaal bezoeken en toffe live-muziek luisteren. De entree is slechts 5 euro en de koffie is gratis.

Daarnaast is Black and White Café een etalage voor muzikanten.
De concerten worden door meerdere camera’s professioneel geregistreerd en live via YouTube uitgezonden. De band kan deze livestream vooraf met iedereen delen en zo mogelijk een grotere bekendheid opbouwen. Ook worden de opnames achteraf beschikbaar gesteld, zodat dit materiaal voor verdere promotie kan worden ingezet. Black and White Café hoopt hiermee muzikanten een platform te bieden, waar ze aan hun eigen carrière kunnen werken.

Meer informatie en de livestream vind je op http://staging2.blackandwhitecafe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.