sabine uitslag praat over vluchtelingen zorg en noaberschap

Sabine Uitslag, voormalig Tweede Kamerlid van het CDA uit Welsum, komt op donderdagavond 14 januari naar Zwolle. Thema van het Politiek Café is: ‘Wat kan ik eraan doen..’. Wat kunnen mensen in hun dagelijks leven doen voor vluchtelingen? Gaan we naar een meer betrokken samenleving door de veranderingen in de zorg? Welke betekenis heeft noaberschap in deze tijd?

In dit Politiek Café gaat Sabine Uitslag met bezoekers in gesprek. Deelnemers kunnen meepraten en meediscussiëren over verschillende onderwerpen. CDJA Overijssel zet ‘noaberschap’ graag op de agenda. Ieder mens heeft zijn eigen talenten gekregen. Daar hoort ook de verantwoordelijkheid bij om deze talenten zo goed mogelijk te gebruiken. Deze verantwoordelijkheid moet volgens het CDJA niet worden opgelegd vanuit de overheid maar komt vanuit mensen zelf. Een mens leeft niet alleen, maar samen, bijvoorbeeld in gezinnen, wijken en steden. We zijn geen losstaande individuen maar met elkaar verbonden. Mensen en hun talenten komen het beste tot hun recht wanneer ze worden ingezet voor en met anderen. Doordat we allemaal verschillende talenten hebben kunnen we elkaar aanvullen. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om vanaf 20:15 uur mee te praten in café het Vliegende Paard in Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.