ruim 1100 euro voor stichting hulphond

Vorige week maandag hebben vier studenten van de opleiding Dierverzorging van Landstede Salland in Raalte een cheque van 1101,70 euro overhandigd aan Stichting Hulphond in Herpen (NB). Een mooi bedrag, dat Ashley Slijkhuis, Jessie Miljoen, Ancilla van Oirsouw en Bianca van de Klippe hebben opgehaald door het jaarlijkse Kerstgala van Landstede Salland te organiseren.

De derdejaars Landstede Salland-studenten kregen na de donatie een rondleiding door het Expertisecentrum van Stichting Hulphond, wat zij erg leuk en leerzaam vonden. Ashley: “Dit goede doel sluit natuurlijk helemaal aan bij onze opleiding en interesses. Stichting Hulphond helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag. Hun hulphonden voorkomen isolement en bieden mensen nieuw perspectief. Het is fantastisch om te zien hoe professioneel de opleiding en inzet van hulphonden door Stichting Hulphond wordt aangepakt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.