rohda trainer tempelman vol vertrouwen naar eerste competitieduel

De 45-jarige hoofdtrainer nam op 14 januari het stokje over van Martin Drent. Laatstgenoemde werd door de clubleiding weggestuurd na tegenvallende prestaties. 

De kersverse trainer zal het tij in Raalte snel moeten keren. De Raaltenaren staan op een tiende plaats en presteren het gehele seizoen al ondermaats. Of de aanpak anders is dan die van Drent is volgens Tempelman lastig te zeggen. “Ik weet natuurlijk niet hoe Martin Drent zijn dingen deed. Ik ben in ieder geval een trainer die structuren in een ploeg probeert aan te brengen. Van daaruit proberen we een vaste lijn binnen het team te creëren”, aldus Tempelman in gesprek met Rohda Raalte TV

Door het intreden van Koning Winter was de voorbereiding op de aanstaande wedstrijd niet ideaal. “Dinsdagavond hebben we moeten trainen op natuurgras inplaats van het kunstgras. We hebben veel arbeid geleverd en zijn bezig geweest met loopvormen. Aan het einde van de week hoop ik wat tactische aspecten te kunnen trainen. We zullen een aantal duidelijke afspraken maken en proberen de schwung die erin zit uit te buiten. Vanuit daar hopen we goed voor de dag te komen tegen Rigtersbleek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.